Zarządzanie dokumentami - sposób na zwiększenie funkcjonalności firmy
W każdej firmie znajdują się ogromne ilości danych, których obieg oraz archiwizowanie może być nie lada wyzwaniem. System Lucy DMS usprawni zarządzanie dokumentami w każdej firmie w sposób prosty, szybki oraz bezpieczny.
2019-03-06, 10:42

Sprawne zarządzanie dokumentami - wyzwaniem dla wielu przedsiębiorstw

Zarządzanie dokumentami w wielu przedsiębiorstwach należy do bardzo trudnych tematów. Właściwy obieg dokumentów, archiwizowanie danych, bezpieczeństwo informacji - to wszystko wymaga ogromnej ilości pracy oraz zaangażowania. Zwykle w firmie takimi sprawami zajmuje się jedna bądź kilka osób, specjalnie do tego przeszkolonych. Proces ten zajmuje dużo czasu. Jednak na rynku istnieje system, który doskonale poradzi sobie w tych kwestiach.

Zarządzanie dokumentami

Usprawnienie pracy zespołu

Zarządzanie dokumentami może stać się naprawdę proste, szybkie i przyjemne. System Lucy DMS jest bardzo intuicyjny, co sprawia, ze długotrwałe szkolenia są w tym przypadku zbędne. Jest to ogromne ułatwienie pracy dla zespołu. Dzieje się tak, ponieważ system podaje kolejność zadań, które dany pracownik ma spełnić. Dodatkowo określane są terminy ich wykonania. Wszystko przebiega w sposób prosty oraz bardzo dokładny.

Bezpieczne zarządzanie dokumentami

Zarządzanie dokumentami w ten sposób jest bardzo bezpiecznym posunięciem dla firmy. Bardzo często zdarza się, iż ważne informacje z punktu widzenia firmy - wyciekają na zewnątrz. Jest to bardzo niebezpieczne zjawisko. System ten przechowuje informacje w bezpiecznym miejscy. Nie ma ryzyka, iż dane przedsiębiorstwa wydostaną się na zewnątrz. W momencie wykrycia niebezpieczeństw automatycznie wysyłane są alerty, które poinformują o możliwych zagrożeniach.

Lucy DMS